Muumimuki Tykkylumi


Muumimuki Tykkylumi: Todella kauniin talvimaisemaisen mukin kuvitus perustuu vuoden 1957 ilmestyneen Taikatalvi-kirjan kuvitukseen, jonka Arabian Tove Slotte on muokannut mukiin sopivaksi.

Tämän talven kausimukin kuvituksessa Muumipeikko on jostain syystä herännyt kesken talviunien. Muu perhe on edelleen sikeässä unessa, mutta Muumipeikko rohkaistuu ulos tutustumaan taianomaiseen ja ihmeelliseen talveen. Hän kummastelee kaunista, erilaiselta näyttävää, lumen peittämää Muumilaaksoa ja kuusipuuta, joka on painunut kasaan raskaan tykkylumen alle.

Nimi: Muumimuki Tykkylumi
Englanniksi: Moomin Mug Crown Snow-Load
Hinta / arvo: löytyy kaupoista, hyllyhinnan mukainen arvo
Valmistusmäärä: valmistettu tietty rajallinen erä, uutta ei tule tehtaalta
Valmistusvuosi: 2019 talven sesonkimuki
Myydään: tavarataloissa ja esim. huuto.netissä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: sinisen sävyjä


Saatavuustieto: pitäisi löytyä tavarataloista ja muista kaupoista astiaosaston valikoimista.Tarkista tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lukijapalvelu.fi www.lastendvd.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.lukijapalvelu.fi 7