Muumimuki Tiuhti ja Viuhti sekä kuningasrubiini


Muumimuki Tiuhti ja Viuhti sekä kuningasrubiini: Vuoden 2018 uuden mukin alkuperäinen kuvamateriaali löytyy Tove Janssonin kirjasta Taikurin hattu. Arabialla kuvituksen tehnyt Tove Slotte on ikuistanut tutut hahmot häikäisevän upean rubiinin äärellä. 

Tiuhti ja Viuhti ovat kaksi pientä mielenkiintoista hahmoa, jotka piilottelevat matkalaukussaan suurta Kuningasrubiinia. He ovat kehittäneet aivan oman kielen, jota muiden on hyvin vaikea ymmärtää. Piilotellessaan rubiinia, he pakenevat Muumilaaksoon turvaan, jossa Muumimamma ottaa heidät avosylin vastaan.

Nimi: Muumimuki Tiuhti ja Viuhti sekä kuningasrubiini
Englanniksi: Moomin Mug Thingumy and Bob and King´s Ruby
Hinta / arvo: löytyy kaupoista, hyllyhinnan mukainen arvo
Valmistusmäärä: valmistetaan lisää kysynnän mukaan
Valmistusvuosi: 2018 alkaen
Myydään: tavarataloissa ja esim. huuto.netissä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: vihreä


Saatavuustieto: pitäisi löytyä tavarataloista ja muista kaupoista astiaosaston valikoimista.Tarkista tämän hetken saatavuus nettikaupasta tämän linkin avullaTakaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lukijapalvelu.fi www.lastendvd.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.lukijapalvelu.fi 7